Ställa sig i kö

För att ställa ert/era barn i kö hos mig så gå in på kommunens e-tjänst och ställ barnet/barnen i kö så fort som möjligt så köordningen blir säkrad!

Det är alltid bättre att ställa barnen i kö så tidigt som möjligt, även om datumet för start inte är helt klart. Det går alltid att ändra startdatum!

Ni får jättegärna kontakta mig via telefon eller mail också så vi kan ses och ni kan hälsa på för att kolla vad jag är för en, annars är det bara att gå inte via länken här nere för att ställa er i kön. Ni ställer er i kommunens kö och väljer Familjedaghemmet Lekbacken som första val. Vill ni hellre ha papperskopia som ni skickar in för att ställa er i kö så har jag det hemma, då hör ni bara av er eller svänger förbi så får ni det.

F.r.o.m augusti 2010 så har västerås stad infört en ny e-tjänst för ansökan om barnomsorg och all enskild- eller kommunal barnomsorg. Allt som krävs är en e-legitimation. Klicka in på nedanstående länk och gör din ansökan så hamnar din ansökan hos mig.

Om det verkar svårt så hör gärna av er så ska jag hjälpa till.

Ställ dig i kö här.