Om oss

Jag heter Annette Johansson och är gift och har två barn och två barnbarn.
I hushållet finns även familjens hund Nisse och våra två katter Choko och Greys.
Som person är jag glad, sprallig, driftig, social, omtänksam och sist men inte minst pratglad.

När jag inte jobbar umgås jag så mycket jag kan med min familj och mina vänner.
Jag försöker även att försöka hålla mig lite i form så jag tränar lite för att må bra. Ett av mina stora intressen är matlagning och jag tycker det är viktigt att äta rätt och så naturligt som möjligt. Mitt mål är att servera svensk hemlagad ekologiskt och krav-godkänd mat och minimalt med socker. Jag är även hobby-biodlare.

Vår kompis Clara är tjänstledig för studier, hon ska utbilda sig till lärare och vi är så stolta över henne. Hon kommer att blir en fantastisk lärare och vi önskar henne all lycka till!

Med mig arbetar även bästa Sara på heltid.
Hon är glad, pigg och positiv tjej som gillar att umgås med man och barn och deras aktiviteter. Hon är även en hängiven VSK-fan, både fotboll och bandy.

Elin är en glad och sprallig tjej som gillar att ha många bollar i luften och hittar alltid på roliga saker att göra. Hon trivs bäst med sambo och dottern och älskar att vara ute i naturen!

Mikaela är även hon en glad och sprallig tjej som är positiv till allt och är en tjej som gärna leker och hittar på kul lekar. Hon älskar att se på film och tittar gärna på de allt från barnfilm till fantasy. Även hon hänger givetvis gärna med sambo och barn.

Vi är ett glatt, positivt, engagerande och framförallt nyfiket gäng kollegor som alla har nära till skratt!